Adres gegevens

DEsignLICIOUS
Rading 16-01
1231 KA Loosdrecht
Nederland

Telefoon: +31 (0)6 36429052
mirjam@designlicious.nl

Social Media

   

   

Mirjam Swart

Mirjam Swart werkt sinds 2008 als handelsagente in deze branche. Hiervoor was ze Senior Account Manager bij Omroep Reclame Nederland, de landelijke verkooporganisatie van reclamezendtijd van de Regionale Publieke Omroepen.

Als handelsagent is ze begonnen met de gadgetmerken Suck Uk, Donkey Products, DOIY, J-me, Luckies en Spinning Hat. Het veelomvattende merk La Chaise Longue is hiervoor in de plaats gekomen. Naast de gadgets en woonaccessoires is Mirjam ook goed thuis in producten voor de keuken- en gedekte tafel en past het merk Sagaform goed bij haar omdat dit merk net iets anders is dan de standaard. 

Petra de Boer

Petra de Boer werkt sinds 2016 als collega van Mirjam bij DEsignLICIOUS. Zij ondersteunt Mirjam met verschillende taken, zoals o.a. (back)orders verwerken, klantcontact wat betreft productvragen, leveringen, brochures en facturen. Daarnaast ontfermt ze zich ook over de social media van DEsignLICIOUS. Dit doet ze door actief te zijn op Facebook en Twitter. Daarnaast wordt de website ook door Petra geupdate. 

Petra staat klaar voor al uw vragen, schroom niet om haar te contacten. Ze werkt via hetzelfde emailadres als Mirjam: mirjam@designlicious.nl